Jahas, löytyi näköjään tällainenkin postaus luonnoksista. Lyödään siis heti eilisen postauksen perään kuvapläjäys tämän vuoden asuntomessujen yksityiskohdista, inspiraatioksi tulevaan – tai ihan vaan, jotten turhaan ole ähertänyt kuvien parissa.

Kohde 30: Villa Falken
Kohde 12: Designer 93
Matto farkkulätkistä

Alkuun pikkasen rouheampaa meininkiä. Metallihyllyhässäkkä on aika kiva, harmi että meillä alkaa kalustekiintiö olla hyvin täynnä. Ehkä jotenkin pienemmässä muodossa? Voisi kyllä sopia ulkonäkönsä puolesta tänne. Kolmannen kuvan matto on siitä hauska, että materiaalina on farkkujen vyötärönauhassa olevia merkkilätkiä.

Kohde 14: Kontio Harunire
Kohde 11: Designer 151

Ihastuin tuohon alemman kuvan lipastoon, joka tuli vastaan parissakin eri kohteessa. Se on muistaakseni yllättäen Boknäsin mallistosta, itse ainakin miellän kyseisen valmistajan tuotteet pääsääntöisesti hieman eri tyyliseksi. Ylemmän kuvan kokovalkoinen senkki on myös nätti, varsinkin tuolla tavalla kasvit saviruukuissaan päällä.

Kohde 32: Planiatalo Amanda
Kohde 7

Kodinhoitohuoneen ovissa on mukavan erilaiset vetimet, lisäksi pidän puunsävyisten ovien sekä mustan takaseinän yhdistelmästä. Alemmassa kuvassa taas on superhieno pyykkiteline, tuollainen kyllä kelpaisi mulle ruman (ja vähän vääntyneenkin) perusvalkoisen telineen tilalle. Keltainen Mifukon kori ei sekään toki ole yhtään hassumpi.

Kohde 15: Deko 192
Kohde 20a: Kristallikuutio
Kohde 14: Kontio Harunire
Kohde 21: Profin House
Kohde 40: Verso

Ehkä ensimmäistä kertaa ruokapöydän kattaukset oli onnistuttu tekemään niin houkutteleviksi, että jopa mä kiinnitin niihin monessa kohteessa huomiota. Suosikkini näistä on ehkäpä tuo ylhäältä toinen: valkoisella, pellavalla ja rukseilla ei voi mennä pieleen. Paitsi aterimet olisin vaihtanut toisiin, esimerkiksi alimman kuvan Hackmanin mustakahvaiseen Lion-sarjaan (jota muuten vihdoin sain kotiinkin, kiitos Iittalan superhyvän Iik-tarjouksen).

Kohde 2: Puumera Perunamaa
Kohde 8: Spinelli A3
Kohde 8: Spinelli A3

Loppuun vielä muutama idea kodin viherkasveihin. Roikkuvia kukkaruukkuja olen harkinnut monta kertaa, mutta vieläkään en ole uskaltautunut hankkimaan. Epäilyttää voiko ne ihan oikeasti olla päteviä, vai ovatko vain kivannäköisiä. Laventeli puulaatikossa on ihana, tämän ajatuksen pistän muistiin tulevaisuuden omaa terassia/pihaa ajatellen. Samoin portaat kasveille – tosin tämänhän melkein voisi toteuttaa meidän pienellä parvekkeellakin, mikäli portaat pysyvät pystyssä ilman seinään kiinnittämistä. Pienempänä versiona ainakin voisi toimia.